Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/helioxro/public_html/info/wp-content/themes/mts_onepage/options/php-po/php-po.php on line 187
Thebook - Hello.

Hello.

 • Ce este Thebook

  Este un site de informare dedicat exclusiv persoanelor seropozitive. Asemeni ție am fost puși cândva în fața unui fapt împlinit - în cazul nostru, un diagnostic despre care mulţi nu ştiu multe sau nu doresc nici să afle ori, încearcă să nu vorbească prea mult.

  Existăm în această formă virtuală deoarece avem ce povesti, avem ce învăța, avem de ce comunica și pentru că... suntem pretutindeni în această țară. Propunem și dezbatem subiecte adesea considerate tabu, spargem mituri, venim cu informații de la surse de încredere și niciodată altfel (legislație, sănătate, discriminare etc.).

 • De ce există Thebook

  Nu ne-am separat de realitate și nu am dorit nici crearea unui cocon al seropozitivilor, nu încurajăm traiul exclusiv în comunitatea seropozitivă. Chiar dacă acest virus pune uneori sănătatea la încercare, HIV nu mai este de mult un diagnostic care să îți prezică anii rămași de trăit.

  Prin urmare, Thebook există deoarece se dorește schimbarea imaginii de ansamblu asupra vieții de persoană seropozitivă pentru a demonstra că se pot face multe în viaţă oricare ar fi diagnosticul medical stabilit. Trebuie doar să îți dorești, să lupţi, să accepți o schimbare în viața ta și să nu te lași învins(ă).

 • Ce este HIV

  Este un virus. Deștept. Spre deosebire de virusurile comune precum gripa și alte forme ale acesteia care se iau ușor, HIV-ul NU se ia ușor și nu îți provoacă nici dureri de cap, amețeli, greață, vărsături în momentul contactului. Scopul lui este doar de a-ți dezactiva sistemul imunitar pentru a face loc celorlalte virusuri de a intra în corp.

  Prin urmare, stările enumerate mai sus există în momentul în care ești diagnosticat(ă) deoarece celelalte virusuri care au intrat în corp și-au făcut de cap, neputând fi eliminate de sistemul imunitar foarte slăbit din cauza HIV-ului.