Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/helioxro/public_html/info/wp-content/themes/mts_onepage/options/php-po/php-po.php on line 187
Termene de Utilizare - Thebook

Termene de Utilizare

Prin utilizarea site-ului Thebook eşti de acord cu prezenta Declaraţie, actualizată, conform Secţiunii V de mai jos, la anumite intervale de timp. Prezenta Declaraţie („Termene” sau „Termene de Utilizare”) guvernează relaţia noastră cu utilizatorii şi cu alte persoane care interacţionează cu site-ul Thebook.ro.

Facem tot posibilul să menţinem ordine şi siguranţă deplină, dar pentru aceasta avem nevoie şi de ajutorul tău, care include următoarele angajamente din partea ta:

I. Securitate
a. Este interzis crearea mai multor conturi personale.
b. Este interzis crearea unui cont pentru o altă persoană în afară de tine.
d. Nu vei dezvălui parola, nu vei lăsa pe nimeni altcineva să îţi acceseze contul şi nu vei întreprinde nicio altă acţiune care ţi-ar putea periclita securitatea contului. Depistat, un astfel de act poate duce la dezactivarea contului tău.
e. Nu vei solicita informaţii de autentificare şi nu vei accesa conturi care aparţin altor persoane.
f. Nu vei transfera contul către alta sau alte persoane. Această acţiune va avea ca rezultat dezactivarea permanentă a contului.
g. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina contul unei persoane al cărei nume de utilizator nu este adecvat (folosirea cuvintelor obscene).
h. Dacă ţi-a fost blocat contul nu vei putea cere un nou Cod Unic de Inregistrare.

II. Partajarea conţinutului şi a informaţiilor tale
a. Conţinut şi toate informaţiilor pe care le postezi pe site-ul Thebook îţi aparţin în totalitate, iar modul cum acestea sunt partajate pot fi controlate prin intermediul setărilor de confidenţialitate.
b. Din motive de securitate, nu oferim posibilitatea de a posta fotografii şi/sau de a crea albume foto.
c. Atunci când ştergi conţinutul postat de tine, acesta este şters într-un mod asemănător cu ştergerea unui fişier şi mutat în coşului de reciclare al calculatorului. Acest lucru înseamnă ca poate rămâne în copiile de siguranţă pentru o perioadă rezonabilă de timp (nefiind însă disponibil).

III. Comportament
a. Te angajezi să menţii activitatea privată in cadrul Serviciului şi nu vei distribui conţinutul accesibil doar utilizatorilor înregistraţi altor persoane.
b. Nu vei posta anunţuri comerciale neautorizate (cum ar fi promovarea stupefiantelor).
c. Nu vei colecta conţinutul sau informaţiile utilizatorilor şi nu vei accesa în niciun alt mod site-ul Thebook utilizând mijloace automatizate.
d. Nu vei desfăşura nicio acţiune de marketing ilegală, cum ar fi schemele piramidale.
e. Nu vei posta viruşi, keygen-uri, crack-uri, coduri maliţioase sau alt conţinut ilegal.
f. Nu este tolerat sub nici o formă şi, în nici un caz, comportamentul, respectiv limbajul cu tentă discriminatorie, jignitoare sau insistentă într-un sens incomod.
g. Nu vei posta conţinut care: reprezintă discursuri despre ură, este ameninţător sau pornografic; incită la violenţă sau conţine nuditate sau violenţă grafică.
h. Nu vei utiliza site-ul Thebook pentru acţiuni care induc în eroare, ilegale, maliţioase sau discriminatorii.
i. Nu vei întreprinde nicio acţiune care ar putea dezactiva, supraîncărca sau afecta funcţionarea corespunzătoare sau interfaţa site-ului Thebook, cum ar fi negarea atacurilor sau amestecul în redarea paginilor sau a altor funcţii ale site-ului Thebook.
j. Dacă încalci drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, îţi vom dezactiva contul fără nicio notificare în prealabil.
k. Nu vei utiliza drepturile noastre de autor (inclusiv Thebook, siglele Thebook) şi nicio marcă similară derutantă, cu excepţia situaţiei în care ai acordul nostru prealabil în scris.
l. Nu vei posta pe site-ul Thebook documente de identificare sau alte informaţii financiare sensibile ale altor persoane.
m. Nu vei facilita şi nu vei încuraja încălcarea prezentului Document. Vei raporta imediat orice utilizator care încalcă prezentul Document.

IV. Protejarea drepturilor celorlalte persoane
a. Respectă naţionalitatea, crezul, religia şi statutul celorlalte persoane. Noi respectăm drepturile şi ne aşteptăm ca şi tu să procedezi la fel.
b. Nu vei posta conţinuturi şi nu vei întreprinde nicio acţiune pe site-ul Thebook care să încalce drepturile altor persoane sau să încalce în orice alt mod legea.
c. Putem elimina orice conţinut sau informaţii pe care le postezi pe site-ul Thebook dacă noi considerăm că acestea încalcă prezenta Declaraţie sau politicile noastre.
d. Îţi oferim instrumentele necesare pentru a raporta orice abatere de la prezenta Declaraţie prin formularele de contact disponibile atat in cadrul site-ului Thebook cat si cel disponibil [aici].

V. Amendamente
a. Putem modifica prezenta Declaraţie oferind o notificare în prealabil (prin postarea modificării in cadrul site-ului Thebook), precum şi posibilitatea de a comenta modificarea efectuată.
b. Monitorizea comportamentului deficitar este efectuat prin acordarea unor insigne negative utilizatorului în cauză. În funcţie de gravitatea situaţiei, contul poate fi dezactivat la a treia sau chiar la prima abatere cu sau fără o notificare în prealabil.
c. Putem efectua modificări din motive juridice, administrative sau pentru a corecta o declaraţie incorectă, cu notificare, fără oportunitatea de a comenta.
d. Continuarea utilizării site-ului Thebook de către tine, după realizarea modificărilor aduse termenilor, reprezintă acordul tău cu privire la termenii modificaţi.