Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/helioxro/public_html/info/wp-content/themes/mts_onepage/options/php-po/php-po.php on line 187
Politica de Confidentialitate - Thebook

Politica de Confidentialitate

Politica noastră de Confidenţialitate explică cum primim, folosim şi protejăm informaţiile primite de la tine.

– Folosind Serviciul (site-ul www.thebook.ro) înţelegi şi eşti de acord cu faptul că oferim o platformă în care tu postezi „conţinut” care poate include texte, comentarii şi alte materiale („conţinutul utilizatorului”) care pot fi accesate doar de utilizatorii înregistraţi care, pot căuta şi vedea „conţinutul” publicat, disponibil prin Serviciul nostru conform Termenelor de Utilizare.

– Siteul Tebook este dedicată exclusiv persoanelor seropozitive din Romania.

– Acest document se aplică tuturor vizitatorilor şi utilizatorilor înregistraţi care accesează Serviciul.

I. INFORMAŢII PE CARE LE COLECTĂM
Colectăm următoarele tipuri de informaţii:

a) Informaţii pe care ni le oferi în formularul pentru obţinerea unui cod unic de înregistrare.

NOTĂ 1: Informaţiile furnizate prin completarea cererii sunt analizate doar de un moderator şi NU sunt oferite niciunei persoane, organizaţii sau companii.

NOTĂ 2: Orice persoană, organizaţie sau companie care se simte lezată de faptul că cerem aceste informaţii pentru a obţine un cod unic de înregistrare, este rugată să părăsească acest site. Înţelegem şi respectăm confidenţialitatea mai mult decât oricine, dar nu tolerăm prostia. Posibilitatea de a face parte din site-ul Thebook este un privilegiu, nu un drept.

b) Informaţii pe care ni le oferi la înregistrare:
– Nume utilizator, adresă e-mail, prenume, oraş, sex.
– Opţional, numele de familie.
– Alte informaţii pe care le poţi oferii completând celelalte câmpuri opţionale din profilul tău (ex. avatar, număr de telefon, data naşterii ş.a.).
– Conţinutul utilizatorului (ex. comentarii, testimoniale sau alte materiale) pe care le postezi în cadrul Serviciului.

II. PARTAJAREA INFORMAŢIILOR TALE
NU vom oferi informaţiile tale niciunei persoane, organizaţii sau companii. Niciodată. Înţelegem şi punem preţ pe confidenţialitate mai mult decât oricine. Încercăm să facem tot posibilul ca tu să fii în deplină siguranţă, cu toate acestea avem nevoie şi de ajutorul tău în acest proces. Pentru aceasta te rugăm să raportezi orice persoană care încalcă unul din punctele menţionate în documentul „Termenii de Utilizare” prin mijloacele puse la dispoziţie în cadrul Serviciului.

III. FOLOSIREA CONŢINUTULUI PUBLICAT
Adiţional la unele utilizări specifice ale informaţiilor pe care le-am descris în acest Document, am putea folosii informaţii furnizate de tine pentru:
– a te ajuta să accesezi într-un mod cât mai eficient informaţiile după autentificarea pe site
– a îmbunătăţii, testa şi monitoriza eficienţa Serviciului nostru
– a dezvolta produse şi funcţionalităţi noi
– a diagnostica şi repara eventualele probleme administrative

Informaţiile tale includ, de asemenea, informaţiile pe care decizi să le partajezi pe site-ul Thebook, de exemplu atunci când postezi un mesaj sau comentezi conţinutul unui persoane.

Unelte de analiză
Folosim unelte de analiză menite să ne ajute la măsurarea traficului şi a utilizării Serviciului. În momentul în care accesaţi Serviciul nostru, aceste unelte colectează informaţii raportate de dispozitivul dumneavoastră (ex. browserul web folosit, timpul petrecut, cele mai accesate pagini ş.a.) aceste informaţii ajutându-ne să îmbunătăţim Serviciul. Datele stocate neputând fi disponibile niciunui utilizator.

IV. CUM STOCĂM CONŢINUTUL ŞI INFORMAŢIILE
Prin înregistrarea şi folosirea Serviciului consimţi cu stocarea şi procesarea informaţiilor de serverul nostru în Amsterdam, Olanda. Facem tot posibilul pentru a păstra informaţiile tale în deplină siguranţă, dar, pentru acest lucru avem nevoie şi de ajutorul tău, amănunt menţionat şi în paragraful doi din acest Document, în acest fel ajuţi la păstrarea ordinii şi armoniei în cadrul Serviciului, în acelaşi timp, la siguranţa informaţiilor tale.

Cât timp este păstrat conţinutul tău:

– Toate informatiile şi postările tale se păstrează până la ştergerea contului când vor fi eliminate permanent. Totuşi acestea vor rămâne în copiile de siguranţă pentru o perioadă rezonabilă de timp (nefiind însă accesibile). De asemenea unele dintre activităţile tale de pe site-ul Thebook nu se stochează în cont, de exemplu, afişarea unui comentariu într-un grup sau trimiterea unui mesaj unei anumite persoane (situaţie în care prietenul tău poate avea încă acest mesaj, chiar şi după ce tu ţi-ai şters contul). Aceste informaţii rămân după ce ştergi contul.

– Dacă doreşti să încetezi utilizarea contului tău, îl poţi şterge în orice moment. Este recomandat să îţi ştergi contul numai dacă eşti sigur(ă) de acest lucru, reactivarea nu este posibilă. Dacă ai orice întrebare sau nelămurire legată de închiderea/dezactivarea contului tău, te rugăm să ne contactezi accesând formularul de contact disponibil la – www.thebook.ro/info/contact/.

V. ALTE WEBSITE-URI ŞI SERVICII
Nu suntem afiliaţi cu niciun alt Website sau Serviciu. Atunci când accesezi o legătură către alt Website sau Serviciu, Politica noastră de Confidenţialitate nu se aplică la aceste părţi terţe. Adiţional, eşti conştient cu faptul că interacţionând cu alte Website-uri, Servicii şi oferind acestora accesul la informaţiile tale, acest lucru va rezulta în blocarea permanentă a contului tău fără o notificare în prealabil.

VI. CUM NE POŢI CONTACTA
Dacă ai orice întrebare legată de acest Document sau Serviciul nostru, te rugăm să ne contactezi accesând formularul de contact disponibil la – www.thebook.ro/info/contact/.

VII. SCHIMBĂRI ADUSE ACESTUI DOCUMENT
Acest Document va fi modificat şi actualizat la anumite intervale de timp. Aceste modificări vor fi anunţate în cadrul Serviciului printr-o notificare. Continuarea folosirii Serviciului după orice modificare constituie acceptul tău actualizării efectuate. Dacă doreşti să încetezi utilizarea contului tău, îl poţi şterge în orice moment. Este recomandat să îţi ştergi contul numai dacă eşti sigur(ă) că nu vei mai dori să îl reactivezi.